WEIDHERTZ AS

Kunder

Lumene

Med utgangspunkt i farmasi fra slutten av 1940-tallet, har Lumene utviklet seg til hudpleie- og skjønnhetseksperter i dag. Produktene er alle en kombinasjon av de beste ingrediensene den arktiske naturen har å tilby, og den banebrytende teknologiske ekspertisen til vår forskningsavdeling.

Vital Health Europe

Vital Health Europe er et europeisk distribusjonsselskap som leverer premium helsekostprodukter til helsebevisste forbrukere over hele kontinentet.

Lone Star Capital

Lone Star er et globalt private equity-selskap som investerer i eiendom, aksjer, kreditt og andre finansielle eiendeler. Siden etableringen av det første fondet i 1995, har Lone Star fasilitert 16 private equity-fond med samlede kapitalforpliktelser på til sammen 65 milliarder dollar.

distributas-logo-07

Distributas

Distributas er et distribusjonsselskap besatt av alt bærekraftig og økologisk. De fokuserer på den skandinaviske regionen og distribuerer fantastiske produkter til detaljhandel og online.

Permira

Permira er et globalt verdipapirforetak som finner og støtter vellykkede virksomheter med ambisjoner. Vi deler vår dype sektorinnsikt og nettverk av seniorspesialister for å hjelpe våre partnere med å utvide virksomhetene sine til verdensomspennende industriledere.

Innovation Norway

Innovasjon Norge er den norske regjeringens viktigste virkemiddel for innovasjon og utvikling av norske virksomheter og industri. De støtter selskaper i å utvikle sitt konkurransefortrinn og forbedre innovasjonsevnen.

Rein Styrke

Rein Styrke er et fantastisk og innovativt helsekostfirma som omformer det aller beste fra den norske faunaen til kommersielle produkter som forbedrer helse og velvære.

TA Associates

I nesten 50 år har TA hjulpet hundrevis av voksende selskaper i våre fem målindustrier med å nå sitt fulle potensial.