Our blog

Telefon:
+47 415 22 405

E-post:
post@weidhertz.com

Adresse:
Lysaker Torg 5, 3. etg
1366 Lysaker, NORWAY

Om Oss Hvem er Weidhertz

«Det finnes ingen kongelig sti dekket av roser på veien til suksess.  Og hvis det gjør det, så har ikke jeg funnet den. For hvis jeg har lykkes med noe i livet, så er det fordi jeg har vært villig til å jobbe knallhardt.» – Madam C.J.Walker

Andreas Weidemann Hertzenberg
Andreas Weidemann Hertzenberg
Administrerende direktør

Weidhertz daglig leder

Andreas er utdannet MBA med 20 års yrkeserfaring innen utvikling av virksomheter som MD / Business Manager innen forbruksvarer, tjenesteytende næringer og ecommerce.

Han har bred strategisk og operasjonell erfaring med P&L-ansvar, markedsføring / salgsledelse og forretningsutvikling i internasjonale matriseorganisasjoner samt nye ventureprosjekter.

Andreas utøver en direkte, men hensynsfull og teamorientert lederstil med strategisk planlegging og høyt utførelsesnivå som sentrale styrker. Analytisk problemløser innen alle aspekter av et forretningsmiljø, fra finansielle utfordringer til forretningsprosesser til strategisk styring av humankapital.

Spesialiteter: En grundig forståelse av markedsførings- og salgsstrategier, en nese for forretningsstrategi og merkevarebygging, entreprenørskap og oppstartsprosjekter, effektive generelle ledelsesevner, også innenfor personalledelse og endringsledelse.

Ta kontakt

Historien bak

Weidhertz ble dannet i 2010 med det formål å legge til rette for oppstart og vekst, og gi råd om investeringsmuligheter i de skandinaviske markedene.

Menneskene

Weidhertz samarbeider med selskaper og enkeltpersoner som leverer ressurser og spisskompetanse innenfor en rekke fagfelt.

Hvor finner du oss

Weidhertz har base rett utenfor Oslo. Sentralt plassert i Skandinavia er vi perfekt posisjonert for å gi sanntidsinnsikt og oppdateringer om markedsdynamikk.

Teknologi

Weidhertz bruker morgendagens teknologi for å tilrettelegge for og implementere oppstartprosjekter. Teknologiske verktøy gir redusert tid til markedet og effektiv forretningsutvikling. Vi har en bred forståelse av teknologibehovene til de fleste oppstartsprosjekter.

Samarbeidspartnere Weidhertz is proud to partner with the following businesses

Sivert

Det handler om mennesker – enten det gjelder bedriftens strategi, ledelse eller kommunikasjon. Sivert fokuserer på den menneskelige faktoren når han hjelper bedrifter og ledere med å finne den rette måten å vokse på. Strategi, lederutvikling, utøvende søk og utvalg, turismeutvikling – det handler om mennesker.

2nd Opinion

2nd Opinion ble grunnlagt i 2010. Vårt team av eksperter har lang erfaring med strategiarbeid og merkevarebygging, både fra markedsfører og reklamebyrå. Vi hjelper selskaper med å definere et attraktivt, kraftfullt forslag til merkevareverdi – og deretter identifisere effektive måter kanaler for å kommunisere det på. Vår tilnærming til merkevarer er fra en forretningsvinkel; vi kombinerer analytisk dyktighet fra ledelseskonsulenter med kreativiteten som er nødvendig i strategien. Alle våre aktiviteter styres av forretningsmessige mål.

Kunder

Lumene

Med utgangspunkt i farmasi fra slutten av 1940-tallet, har Lumene utviklet seg til hudpleie- og skjønnhetseksperter i dag. Produktene er alle en kombinasjon av de beste ingrediensene den arktiske naturen har å tilby, og den banebrytende teknologiske ekspertisen til vår forskningsavdeling.

Vital Health Europe

Vital Health Europe er et europeisk distribusjonsselskap som leverer premium helsekostprodukter til helsebevisste forbrukere over hele kontinentet.

Lone Star Capital

Lone Star er et globalt private equity-selskap som investerer i eiendom, aksjer, kreditt og andre finansielle eiendeler. Siden etableringen av det første fondet i 1995, har Lone Star fasilitert 16 private equity-fond med samlede kapitalforpliktelser på til sammen 65 milliarder dollar.

distributas-logo-07

Distributas

Distributas er et distribusjonsselskap besatt av alt bærekraftig og økologisk. De fokuserer på den skandinaviske regionen og distribuerer fantastiske produkter til detaljhandel og online.

Permira

Permira er et globalt verdipapirforetak som finner og støtter vellykkede virksomheter med ambisjoner. Vi deler vår dype sektorinnsikt og nettverk av seniorspesialister for å hjelpe våre partnere med å utvide virksomhetene sine til verdensomspennende industriledere.

Innovation Norway

Innovasjon Norge er den norske regjeringens viktigste virkemiddel for innovasjon og utvikling av norske virksomheter og industri. De støtter selskaper i å utvikle sitt konkurransefortrinn og forbedre innovasjonsevnen.

Rein Styrke

Rein Styrke er et fantastisk og innovativt helsekostfirma som omformer det aller beste fra den norske faunaen til kommersielle produkter som forbedrer helse og velvære.

TA Associates

I nesten 50 år har TA hjulpet hundrevis av voksende selskaper i våre fem målindustrier med å nå sitt fulle potensial.

Tjenester Tjenester som skaper og bygger solide selskaper som vokser i tiden

SKANDINAVISK EKSPERTISE

Gjennom et unikt nettverk av individer og vellykkede virksomheter i forskjellige bransjer, støttet av Weidhertz interne ressurser, er vi i stand til å gi innsikt og analyser av virksomhetsmekanismene spesifikke for Skandinavia. For selskaper som ønsker å utvide eller etablere sin virksomhet i Skandinavia, eller for investorer som ønsker å øke eksponeringen i de skandinaviske markedene, er Weidhertz en solid partner som vil hjelpe til med å ta gode forretningsavgjørelser.

Norge

Det norske markedet er fullt av muligheter for de rette forretningskonseptene. Å produsere et av de høyeste BNP per innbygger i verden i Norge er et spesielt interessant marked for forbruksvarer og tjenester. Befolkningen er ganske homogen og landet er eksepsjonelt egnet til å teste nye merkevarekonsepter eller introduksjoner til nye produkter. Weidhertz har en spesiell kompetanse i dette markedet og kan tilby konsulenttjenester på tvers av ulike bransjer.

Sverige

Å være det mest befolkede landet i Skandinavia og med et solid BNP per innbygger, er Sverige et attraktivt marked for de fleste selskaper som ønsker å utvide virksomheten internasjonalt. Weidhertz har et sterkt nettverk i Sverige og kan hjelpe med å gi innsikt og forretningsinformasjon på tvers av ulike bransjer.

Danmark

Europa og omvendt til Skandinavia for økonomier lenger sør. Landet er kjent for sin designarv og attraktive samfunnsøkonomiske kultur. Weidhertz kan gi verdifulle råd om hvordan man kan investere eller etablere / vokse i sin geografiske region.

Finland

Hvis du vil gjøre det bra i næringslivet i Finland, må du forstå kulturen og du bør forstå språket. Weidhertz kan hjelpe deg med begge deler, og konsultere om forskjellige bransjespesifikke spørsmål også!

Markeds- og bransjeanalyse

Målet med markedsanalysen er å bestemme attraktiviteten til et marked og forstå dets muligheter og trusler som utvikler seg når det gjelder styrken og svakhetene i selskapet eller prosjektet. Å gjennomføre en grundig markedsanalyse før du tar investeringsbeslutninger eller tar fatt på en oppstartssatsing er ofte essensielt for å lykkes.

Markedsstørrelse og vekstrate

Å være relevant for prosessen med å analysere et marked, å estimere markedsstørrelse og vekst kan være en tung og lang prosess. Ved å kombinere teoretiske konsepter og førstehånds kunnskap, kan Weidhertz gi presise analyser for prosjekt- eller investeringsvurderingen din.

Markedstrender

Med en konstant sjekk av pulsen på de skandinaviske markedene vil Weidhertz kunne gi førstehåndsinformasjon til utenlandske investorer som ønsker å investere eller etablere virksomheter. Å oppdage forbrukertrender før de blir offentlig kunnskap er noe vi er stolte av å kunne tilby våre kunder.

Lønnsomhet i markedet

Som et av forskjellige verktøy brukes Porters fem krefter for å konstatere attraktiviteten og dermed lønnsomheten i markedet som analyseres. Weidhertz har ferdighetene for å utføre analyser på forskjellige nivåer.

Suksessfaktor

For å bestemme et selskap eller et prosjekt potensial for suksess, må man forstå de viktigste suksessfaktorene i bransjen. Gjennom metodologiske analyseprosesser vil Weidhertz kunne gi perspektiver på oppstarter eller veletablerte selskaper.

Forretningstransformasjon

Å kunne tilpasse seg endring er nøkkelen i dagens forretningsmiljø. Digital transformasjon endrer forretningsparadigmet for mange bransjer, i noen så dyptgripende at etablerte ansatte blir totalforstyrret.

Weidhertz er på topp og foran disse utfordringene med ferdighetssett som er nødvendige for å forberede seg på og tilpasse seg forstyrrende innovasjon. Vi forbereder og veileder ditt selskap gjennom nødvendige transformasjonsfaser som kommer ut fra nye forstyrrende modeller.

Investeringsvurdering

I dagens turbulente økonomiske miljø har det blitt stadig vanskeligere å ta gode investeringsbeslutninger. Basert på Weidhertz ‘kunnskap og erfaring innen utvalgte bransjer, vil vi kunne hjelpe deg med investeringsmuligheter du søker å forfølge i Norden.

Prosessen med å knuse tall er viktig når du skal vurdere en investeringsmulighet, men like viktig er det å forstå de sanne konkurransefortrinnene til investeringsordningen eller selskapet du ønsker å investere i. Gjennom lokal kunnskap vil Weidhertz kunne gi deg nyttige perspektiver som å basere investeringsbeslutningene dine.

MÅL

Har du opplyst om dine mål og mål for investeringen din? Spør oss og motta interessante og nyttige synspunkter du kan bruke i vurderingen din.

RETUR

Hvordan kan potensiell avkastning sammenlignes med andre investeringsalternativer med svært lav risiko? Vi hjelper deg med å analysere investeringen fra et perspektiv tilbake.

Alternatives

På grunn av vårt brede nettverk innen forskjellige bransjer vil vi kunne foreslå levedyktige investeringsmuligheter i Norden.

risiko

Hva er risikoen med investeringsmuligheten din? Representerer faktorer i makromiljøet en risiko? Weidhertz kan analysere risikoprofilen ved hjelp av lokal kunnskap og innsikt.

Detaljhandel og netthandel

Weidhertz konsulenttjenester innen detaljhandel fokuserer på skandinavisk detaljhandel og forbrukeratferd. Vi hjelper våre kunder å vokse gjennom kunnskap, innsikt og erfaring. Eksponering for de nordiske markedene har lært oss forbrukernes nomadiske natur og deres apetitter for stadige nyheter, inspirasjon, eventyr, bekvemmelighet og selvfølgelig rettferdige priser.

Fremveksten av netthandel tvinger tradisjonelle forhandlere til å tenke annerledes om forretningsmodellene sine, og hos Weidhertz er konseptet Omnichannel sentralt i vårt konsulentarbeid.

Vi tilbyr en full e-handelsrådgivning, implementering og supporttjeneste for e-handelsdistribusjoner drevet av den ledende open source eCommerce-plattformen, Magento. Vår ekspertise går langt utover ren online salgsmulighet for å inkludere komplekse abonnementstjenester, online og offline tilknytningsmarkedsføringsfunksjoner og logistikkintegrasjon

Vi ønsker å være din veiviser Skal du i gang med et nytt prosjekt?
La oss vise deg veien
INSPIRASJON GJENNOM MOTIVASJON Vårt mantra er involvering og mestring Planlegge, levere, evaluere ... gjenta Prosessen vår er helhetlig for å oppnå strategiske mål gjennom taktiske og målrettede tiltak fremtidsrettet Vår etos er å drømme, visualisere og oppnå suksess gjennom fokus og innsats
Equipment necessary for mountaineering and hiking on wooden background

WEIDHERTZ I PRAKSIS

Weidhertz AS leverer tjenester og råd til oppstartsbedrifter, små og mellomstore bedrifter og investorer både på et strategisk og på et operasjonelt nivå.
Geografisk fokuserer vi på de skandinaviske markedene der vår ekspertise er utviklet med over 15 års erfaring innen detaljhandel, e-handel og Life Science.
Vårt mål er å bidra og delta i å skape og bygge gode selskaper i vekst.

Markeds- og bransjeanalyse

Våre analysetjenester er skreddersydde for å gi deg en dypere forståelse av de skandinaviske markedene, siste trender og markedsretninger, slik at du kan identifisere nye muligheter. Våre tilpassede analyseprosesser er unike for hver klient og detaljene i markedene de identifiserer som interessante.
Ved å holde fingeren på pulsen i markedet for øvrig, former vi kontinuerlig våre perspektiver for å gi god og gjennomtenkt ledelse. Målet vårt er å informere, opplyse og gi veiledning om nåværende og fremtidige strategiske mål.

Business-team-analyzing-market-

Digital Transformasjon

Å kunne tilpasse seg endring er nøkkelen i dagens forretningsmiljø. Digital transformasjon endrer forettningsmønsteret for mange bransjer. I noen så dyptgripende at noen ansatte blir overflødige.

Investeringsvurdering

Vi har omfattende regionale kunnskap og tilgang til lokale nettverk av kompetanse. Våre tjenester er designet for å hjelpe våre kunder og evaluere potensielle markedsmuligheter fra et uavhengig perspektiv.
Weidhertz kan gi deg et klart bilde av markedsforholdene i dag, og i fremtiden, og gi deg et grunnlag for å utvikle en omfattende investerings- eller anskaffelsesstrategi.

Businessman using ROI Return on Investment indicator for improving business performance

Detalj - og netthandel

Weidhertz konsulenttjenester innen detaljhandel fokuserer på skandinavisk detaljhandel og forbrukeratferd. Vi hjelper våre kunder å vokse gjennom kunnskap, innsikt og erfaring. Eksponering for de nordiske markedene har lært oss forbrukernes nomadiske natur og deres apetitt for stadige nyheter, inspirasjon, eventyr, brukervennlighet og selvfølgelig rettferdige priser.

Fremveksten av netthandel tvinger tradisjonelle forhandlere til å tenke annerledes om forretningsmodellene sine, og hos Weidhertz er konseptet Omnichannel sentralt i vårt konsulentarbeid.

Vil du vite mer?